ContactHuman ResourcesSite MapRomana
Search
CONSUMERS
 
CORPORATES
 
INTERMEDIARIES
 
CEAOnline
 
 
ABOUT US
 
REPRESENTATIONS
Casco
CARDAVANTAJ
Personal Accidents
Houses
Medical Emergency Assistance
 
MOBI - iSTYLE si UniCredit
 

Credit Europe Asigurari Reasigurari anunta produsul de asigurare a telefoanelor mobile Iphone, produs de asigurarea realizat in parteneriat cu iSTYLE si UniCredit.

Mai multe detalii...

 
 
 
Characteristic Elements
  
 
 
Offer Request
 

If you want to be insured, please fill in the form below in order to receive the requested offer; in case any suplimentary details are needed you will be contacted in the shortest time by one of our representatives.

 
 
 
Fill Form
 
 
 
ISO Certification
 


Following the audit process conducted by TUV AUSTRIA CERT GMBH, Credit Europe Asigurari (CEA) has been certified according to the quality standard ISO 9001: 2008.

More details...

 
 
 
Usefull Information regarding
  
 
 
Petitions and Suggestions
 

Thank you for taking the time to send us your comments and suggestions about the Credit Europe Asigurari web site. Your feedback is important for us to improve our web site. Please complete the feedback form to send us your comments and suggestions.

 
 
Petiotion Procedure
Fill Form
 
 
 
Info petitions
 

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Credit-Europe Asigurari-Reasigurari S.A si inregistrate la AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA in ultimele 3 luni sunt in numar de 9. Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

 
 
 
 
Press Headlines
 

Bucuresti, 19 iulie 2016

Comunicat de presa - Credit Europe Asigurari - Reasigurari S.A.

ERGO achizitioneaza Credit Europe Asigurari (CEA) - tranzactie finalizata

Toate actiunile companiei de asigurari generale Credit Europe Asigurari-Reasigurari S.A. sunt detinute acum de ERGO Austria International AG si ERGO Versicherung AG, care fac parte din Grupul ERGO, unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari din Germania si Europa. Tranzactia a fost finalizata dupa primirea aprobarii finale de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) din data de 19/07/2016. Partile au agreat ca pretul de achizitie sa nu fie dezvaluit. Procesul de aprobare a tranzactiei a inceput in decembrie 2015. Aceasta achizitie asigura prezenta completa a grupului ERGO pe piata asigurarilor de viata si generale din Romania.


Compania va functiona sub brandul ERGO dupa ce procesul de rebranding va fi finalizat. Toate politele de asigurare vor ramane in vigoare si vor trece sub brandul ERGO cu toate drepturile si obligatiile nemodificate.

 Comunicat presa Credit Europe Asigurari 19.07.2016

Mai multe detalii...

1asig.ro: Consiliul Concurentei a autorizat preluarea CREDIT EUROPE Asigurari de catre ERGO


   "Consiliul Concurentei a evaluat operatiunea din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei pe piata serviciilor de asigurare si reasigurare", se arata in comunicatul transmis de institutie.

Mai multe detalii...

1asig.ro: ASF: ERGO preia 100% din actiunile CREDIT EUROPE Asigurari si intra pe piata asigurarilor generale din Romania


   Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat preluarea societatii de asigurari generale CREDIT EUROPE Asigurari - Reasigurari S.A. de catre Grupul ERGO, unul dintre cei mai mari furnizori de produse de asigurare din Germania si din Europa.

Mai multe detalii...

xprimm.ro: Achizitionarea de catre ERGO a Credit Europe Asigurari, reprezinta una dintre cele mai importante tranzactii de pe piata romaneasca de asigurari.


   Recenta achizitie a CREDIT EUROPE Asigurari de catre grupul ERGO a fost cea mai importanta tranzactie de pe piata romaneasca de asigurari din ultimii ani, iar aderarea la unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari/reasigurari din lume si accesul la know how-ul specific vor contribui la cresterea pietei de asigurari romanesti, declara Managementul CREDIT EUROPE.

Mai multe detalii...

 
 
 
PAID
 

PAID | Pool-ul de asigurare impotriva dezastrelor naturale

Ce se poate asigura?
Locuinta: orice cladire independenta cu destinatia de locuinta: apartament, casa, vila, cabana sau alta constructie destinata locuirii permanente sau temporare (casa de vacanta), avand dotarile necesare acestui scop;

 
 
Buy Now
More details
 
 
 
Interest Zone
Follow CEAsigurari on Twitter
EXCHANGE RATES - 20.08.2017
(Source BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Contact Center:
+40 21.408.04.00

NEWS - 20.08.2017
  Reasons to work with us
  • Creativity
  • Customer Satisfaction
  • Transparency and Responsability
  • Usage of the best practices
  Usefull Links