ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Identitate Corporatie
CEA in Presa
Cariere
Confidentialitate
Date Fiscale
Contact
 
 Despre Noi 
 

Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A. este autorizata sa desfasoare activitati de asigurari generale in Romania incepand cu data de 9 iulie 2007 si reprezinta o investitie directa a grupului financiar olandez Credit Europe Group N.V. si a concernului Fiba Group, prezent in 12 tari (10 din Europa si 2 din Asia) prin intermediul a aproximativ 11.000 de angajati si 76 de companii cumuland un capital social de peste 3 miliarde USD si active de peste 18 miliarde USD.

Facand parte dintr-o familie selecta, alaturi de Credit Europe Bank, Credit Europe Leasing, Credit Europe Ipotecar, Anchor Grup (Plaza Romania, Bucuresti Mall, InCity, Metropol, etc.), Gimrom Holding si Movieplex Romania, Credit Europe Asigurari si-a propus inca de la inceput, sa se diferentieze de celelalte companii de profil din Romania prin furnizarea celor mai bune si rapide servicii posibil, cu precadere in ceea ce priveste plata despagubirilor, si sa devina un lider de piata in privinta utilizarii solutiilor IT menite sa permita automatizarea proceselor operationale si utilizarea extensiva a mediului electronic de lucru – deziderat indeplinit cu ajutorul aplicatiei web-based specifice companiei, accesibile inclusiv intermediarilor colaboratori.

Fiind determinata sa cladeasca parteneriate de lunga durata, compania colaboreaza cu brokeri din toate categoriile (atat din punct de vedere al ordinului de marime, cat si din punct de vedere al specializarii), precum si cu numeroase unitati autorizate pentru repararea autovehiculelor.

Fara a urmari obtinerea rapida a unei cote de piata cat mai mari, compania se situa deja, la sfarsitul celui de-al 3-lea trimestru al anului 2009 (dupa doar aproximativ 2 ani de activitate), printre primele 15 societati de asigurari generale.

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
  • Creativitatea
  • Satisfacerea clientilor
  • Transparenta si responsabilitatea
  • Utilizarea celor mai bune practici