ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Casco
CARDAVANTAJ
Accidente Persoane
Locuinte
Asistenta Medicala de Urgenta
 
 Asistenta Rutiera 
 

Credit Europe Assistance

Pentru oricare dintre serviciile prezentate in continuare, precum si pentru informatii referitoare la hoteluri, garaje, rute, inchirieri de autoturisme, clinici, doctori specializati, trafic sau vreme, liniile telefonice specifice, disponibile 24h din 24, sunt 0756 59 59 59 (Orange) si 0216 59 59 59 (Romtelecom):

Anuntarea familiei

In cazul aparitiei unei defectiuni, vor fi efectuate, la cerere, 2 apeluri telefonice pentru anuntarea familiei sau altor persoane indicate de asigurat.

Reparatia pe loc sau tractarea pana la cea mai apropiata unitate service autorizata

Deplasarea unei echipe de interventie pana la locul unde autovehiculul este imobilizat si repararea pe loc a defectiunii sau, daca nu este posibil, tractarea pana la cel mai apropiata unitate service autorizata. Sunt acoperite cheltuielile de transport ale echipei de interventie la locul evenimentului si /sau cheltuielile de transport ale autovehiculului de la locul evenimentului pana la unitatea service autorizata.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 150 EUR per eveniment, dar nu mai mult de 2 evenimente pe an de asigurare.

Adapostirea in siguranta a vehiculului pe parcursul noptii sau al weekend-ului

In cazul in care unitatea service este inchisa pe parcursul noptii sau a weekend-ului, autovehiculul va fi transportat si depozitat intr-o parcare amenajata si ulterior transportat la unitatea service.

Cazare

Daca unitatea service nu poate remedia defectiunea in aceeasi zi, se acopera cheltuielile cu cazarea pentru o noapte pentru soferul si pasagerii autovehiculului, cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • defectiunea s-a produs la o distanta mai mare de 100 km de resedinta asiguratului
 • numarul maxim de persoane acoperite este de 5
 • limita de acoperire maxima este 50 EUR per camera single sau 60 EUR per camera dubla, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Transport

In cazul in care durata reparatiei autovehiculului depaseste 2 zile calendaristice, se acopera transportul soferului si al pasagerilor autovehiculului la destinatia initiala sau la domiciliu, cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • transportul se va asigura cu trenul, autobuzul sau taxiul, dupa cum se va considera adecvat de catre Credit Europe, cu acordul asiguratului
 • numarul maxim de persoane acoperite este de 5
 • limita de acoperire maxima este 30 EUR per persoana, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Transportul unei persoane pentru recuperarea autovehiculului

Dupa finalizarea reparatiei autovehiculului se acopera cheltuielile cu transportul unei persoane (cu trenul), pentru a recupera autovehiculul. Limita de acoperire pentru acest serviciu este 30 EUR, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.


Suplimentar, pentru Europa si Turcia:

Cazare

Daca unitatea service nu poate remedia defectiunea in aceeasi zi, se acopera cheltuielile cu cazarea pentru 2 nopti pentru soferul si pasagerii autovehiculului, cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • numarul maxim de persoane acoperite este de 5
 • limita de acoperire maxima este 60 EUR per camera single sau 80 EUR per camera dubla, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Transport

In cazul in care durata reparatiei autovehiculului depaseste 5 zile calendaristice, se acopera transportul soferului si al pasagerilor autovehiculului la destinatia initiala sau la domiciliu, cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • transportul se va asigura cu trenul, autobuzul sau taxiul, dupa cum se va considera adecvat de catre Credit Europe, cu acordul asiguratului
 • numarul maxim de persoane acoperite este de 5
 • limita de acoperire maxima este 40 EUR per persoana, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Transportul unei persoane pentru recuperarea autovehiculului

Dupa finalizarea reparatiei autovehiculului se acopera cheltuielile cu transportul unei persoane (cu trenul), pentru a recupera autovehiculul. Limita de acoperire pentru acest serviciu este 40 EUR, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Autoturism la schimb

In cazul in care durata reparatiei autovehiculului depaseste 24 de ore, la solicitarea asiguratului se poate pune la dispozitia acestuia o masina la schimb, pentru o perioada de maxim 2 zile.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 100 EUR, dar nu mai mult de un eveniment pe an de asigurare.

Daca societatea care inchiriaza autovehiculul solicita garantii sau alte cereri speciale, acestea cad in sarcina asiguratului. Se acopera exclusiv costurile de inchiriere pe zi.

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
 • Creativitatea
 • Satisfacerea clientilor
 • Transparenta si responsabilitatea
 • Utilizarea celor mai bune practici