ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Casco
CARDAVANTAJ
Accidente Persoane
Locuinte
Asistenta Medicala de Urgenta
 
 Asistenta la Domiciliu 
 

Credit Europe Assistance

Pentru oricare dintre serviciile prezentate in continuare, linia telefonica specifica, disponibila 24h din 24, este 0216 400 80 80 (Romtelecom):

Interventie la instalatiile sanitare (efectuata de instalator)

Deplasarea unui instalator la locuinta asigurata si repararea pe loc a defectiunii aparute la instalatia sanitara, sau daca nu este posibil, diagnosticarea defectiunii si revenirea ulterioara cu materiale pentru efectuarea reparatiei. Sunt acoperite cheltuielile de transport ale instalatorului la locul evenimenului, materialele si manopera.

Se acopera instalatia din interiorul locuintei incluzand instalatiile fixe de la tevi pana la robinete (nefiind acoperite robinetele, armaturi de orice fel, etc.).

In cazul spargerii, scurgerilor din instalatia sanitara fixa, Coris International va trimite un instalator care va efectua reparatia de urgenta necesara securizarii locuintei impotriva unor viitoare pagube, in masura in care starea instalatiilor permite efectuarea reparatiei de urgenta.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 30 EUR per eveniment, dar nu mai mult de 3 evenimente pe an de asigurare. in cazul in care cheltuielile depasesc limita de acoperire, diferenta va fi acoperita de catre asigurat. Instalatorul va comunica costul estimat al reparatiei direct asiguratului si telefonic la Coris International. Dupa acceptarea sumei de catre asigurat, acesta va semna documentele aferente si va achita diferenta (daca este cazul). in cazul in care asiguratul nu accepta suma propusa, reparatia se va efectua in limita a 30 EUR, in masura in care acest lucru este posibil.

Excluderi:

 • reparatia oricarei defectiuni la orice element care nu are legatura cu instalatia sanitara din interiorul locuintei;
 • reparatia oricarei defectiuni ca urmare a scurgerii sau umezelii, chiar daca este rezultatul spargerii sau defectarii instalatiei;
 • inlocuirea echipamentelor sanitare, boilerelor, centralelor termice, instalatiilor de aer conditionat sau orice alte echipamente conectate la tevile de apa;
 • pagube produse in locuinta sau in afara acesteia, ca urmare a defectiunilor produse la instalatia sanitara; partile comune sau instalatiile sanitare apartinand tertelor persoane nu vor fi luate in calcul, chiar daca sunt localizate in zona asiguratului;
 • deblocarea canalelor de scurgere la instalatia sanitara.

Interventie la instalatiile electrice (efectuata de electrician)

Deplasarea unui electrician la locuinta asigurata si repararea pe loc a defectiunii aparuta la instalatia electrica, sau daca nu este posibil, diagnosticarea defectiunii si revenirea ulterioara cu materiale pentru efectuarea reparatiei. Sunt acoperite cheltuielile de transport ale electricianului la locul evenimenului, materialele si manopera.

Se acopera instalatia din interiorul locuintei incluzand instalatiile fixe de la tabloul de siguranta pana la becuri si prize (nefiind acoperite becurile, prizele de orice fel, mufe etc.). Tabloul de siguranta care se afla in afara locuintei asigurate se acopera daca a fost afectat de un scurt circuit din interiorul locuintei.

In cazul defectarii instalatiei electrice, Coris International va trimite un electrician care va efectua reparatia de urgenta necesara securizarii locuintei impotriva unor viitoare pagube, in masura in care starea instalatiilor permite efectuarea reparatiei de urgenta.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 30 EUR per eveniment, dar nu mai mult de 3 evenimente pe an de asigurare. in cazul in care cheltuielile depasesc limita de acoperire, diferenta va fi acoperita de catre asigurat. Electricianul va comunica costul estimat al reparatiei direct asiguratului si telefonic la Coris International. Dupa acceptarea sumei de catre asigurat, acesta va semna documentele aferente si va achita diferenta (daca este cazul). in cazul in care asiguratul nu accepta suma propusa, reparatia se va efectua in limita a 30 EUR, in masura in care acest lucru este posibil.

Excluderi:

 • pagube produse la lampadare, lampi fluorescente, becuri;
 • pagubele produse la aparate electrice de incalzit sau orice alte echipamente electronice si electrocasnice;
 • pagubele provocate de absenta sau legarea improprie la pamant;
 • daca instalatia electrica este foarte veche si nereparabila.

Reparatia geamurilor (efectuata de geamgiu)

Deplasarea unui geamgiu la locuinta asigurata si repararea pe loc a defectiunii / spargerii geamurilor, sau daca nu este posibil, diagnosticarea defectiunii si revenirea ulterioara cu materiale pentru efectuarea reparatiei. Sunt acoperite cheltuielile de transport ale geamgiului la locul evenimenului, materialele si manopera.

In cazul defectarii, spargerii geamurilor sau usilor de sticla aferente locuintei asigurate, Coris International va trimite un geamgiu care va efectua reparatia de urgenta necesara securizarii locuintei impotriva unor viitoare pagube.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 30 EUR per eveniment, dar nu mai mult de 3 evenimente pe an de asigurare. in cazul in care cheltuielile depasesc limita de acoperire, diferenta va fi acoperita de catre asigurat. Geamgiul va comunica costul estimat al reparatiei direct asiguratului si telefonic la Coris International. Dupa acceptarea sumei de catre asigurat, acesta va semna documentele aferente si va achita diferenta (daca este cazul). in cazul in care asiguratul nu accepta suma propusa, reparatia se va efectua in limita a 30 EUR, in masura in care acest lucru este posibil.

Deblocarea usilor (efectuata de lacatus)

Deplasarea unui lacatus la locuinta asigurata si doblocarea usii. Sunt acoperite cheltuielile de transport ale lacatusului la locul evenimenului, materialele si manopera.

In cazul in care este imposibila intrarea in locuinta asigurata, datorita pierderii sau furtului cheilor sau blocarii incuietorilor ca urmare a furtului sau a unor cauze accidentale, Coris International va trimite un lacatus care va efectua reparatia de urgenta necesara securizarii locuintei impotriva unor viitoare pagube, in masura in care starea instalatiilor permite efectuarea reparatiei de urgenta.

Limita de acoperire pentru acest serviciu este 30 EUR per eveniment, dar nu mai mult de 3 evenimente pe an de asigurare.

Daca este imposibila intrarea in locuinta asigurata conform celor mentionate mai sus, se vor depagubi cheltuielile legate de salvarea persoanelor aflate in interiorul locuintei, limita de 30 EUR extinzandu-se la 90 EUR pe eveniment.

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
 • Creativitatea
 • Satisfacerea clientilor
 • Transparenta si responsabilitatea
 • Utilizarea celor mai bune practici