ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Casco
Asigurarea Managerilor
Echipamente Electronice
 
 Asigurarea Managerilor 
 

Credit Europe Asigurari ofera un produs de raspunderea civila a persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru prejudicii cauzate tertilor si / sau clientilor in conformitate cu legea 31/1990.

Cine se poate asigura?

De aceasta asigurare beneficiaza managerii care administreaza / conduc o societate comerciala pentru prejudiciile de care raspund personal, precum si pentru riscul de accidente a acestor persoane;

Ce riscuri se pot asigura?

Sectiunea I - Raspunderea civila a managerului

  • sumele pe care asiguratul este obligat, conform legii, sa le plateasca tertilor sau societatii comerciale la care este angajat in calitate de manager sau pe care o administreaza, cu titlu de desdaunare si cheltuieli de judecata pentru prejudiciile provocate societatii prin neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa a obligatiilor ce ii revin potrivit contractului de management incheiat sau ca urmare a unor erori involuntare in actele de conducere;
  • cheltuieli de judecata facute de asigurat in procesul civil daca a fost obligat la desdaunare;
  • cheltuielile de judecata facute de reclamant pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii asiguratului la plata despagubirii, daca asiguratul a fost obligat prin hotarare judecatoreasca la plata acestora.

Sectiunea II - Accidente persoane

In cadrul acestei sectiuni, se ofera protectie pe parcursul orelor de serviciu (8h din 24) si pe parcursul celui mai scurt drum de la serviciu pana acasa si invers, precum si pe parcursul delegatiilor efectuate de persoana asigurata in interes de serviciu.
Se acorda indemnizatii, in limita sumei asigurate, asiguratului sau, dupa caz, beneficiarilor, pentru:
  1. deces din accident
  2. invaliditate permanenta totala sau partiala din accident

Ce optiuni de asigurare exista?

Acest tip de asigurare cuprinde 2 sectiuni: raspunderea civila a managerului si accidente de persoane; ambele sectiuni sunt obligatorii.

Ce trebuie sa faci in caz de dauna?

Credit Europe Asigurari va fi anuntata in cel mai scut timp cu putinta de producerea accidentului, dar nu mai tarziu de la trecerea a maxim 30 de zile. in caz contrar societatea are dreptul sa refuze orice plata catre beneficiarii desemnati daca neanuntarea la timp a evenimentului asigurat impiedica stabilirea cu exactitate a circumstantelor producerii acestuia.

In vederea finalizarii dosarului,Credit Europe Asigurari are dreptul de a cere orice documente pentru justificarea efectuarii platii indemnizatiei asigurate.

 Conditii generale de asigurare

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
  • Creativitatea
  • Satisfacerea clientilor
  • Transparenta si responsabilitatea
  • Utilizarea celor mai bune practici