ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Casco
CARDAVANTAJ
Accidente Persoane
Locuinte
Asistenta Medicala de Urgenta
 
 Asistenta Medicala de Urgenta 
 

Majoritatea accidentelor si urgentelor medicale se petrec in locuri aflate la distante considerabile fata de un spital, de cabinetul unui medic. Actiunea rapida va da victimei cea mai buna sansa de recuperare.

Credit Europe Asigurari va ofera posibilitatea de apela in caz de urgenta la serviciul de asistenta medicala sunand la numarul 021 400 80 00 pentru a putea fi in cel mai scurt timp alaturi de dvs. si de a beneficia de ajutor din partea medicilor specializati in medicina de urgenta.

Ce riscuri se asigura?

 • Informatii legate de asistenta medicala acordata pe o linie de telefon dedicata (callcenter) - 24 de ore din 24, nelimitat
 1. April* va pune la dispozitia asiguratului toate informatiile necesare legate de asistenta medicala necesara;
 2. April va acorda sfaturile necesare referitoare la modul imediat de actiune, fara a da insa nici un diagnostic medical;
 3. in cazul in care April decide existenta urgentei medicale, in funtie de gradul de urgenta, acesta va contacta si va trimite o ambulanta cu echipa medicala, la adresa mentionata de asigurat, la cererea expresa a acestuia.
 • Acordarea asistentei medicale de urgenta la adresa mentionata de asigurat - 24 de ore din 24, nelimitat
 • Echipa medicala care participa la interventie va efectua consultul si investigatia medicala, ulterior acordand tratamentul de urgenta pentru restabilirea / stabilizarea starii de sanatate a asiguratului; in cazul in care nu este posibil, va organiza deplasarea asiguratului la cea mai apropiata unitate sanitara de urgenta / specializata.

 • Medicamente de urgenta si materiale medicale - gratuit
 • Pe parcursul interventiei, daca este necesar, in functie de opinia medicala, se vor administra medicamente si vor utiliza materiale medicale adecvate.

 • Transportul asiguratului la un spital - 24 de ore din 24, nelimitat
 • In caz de urgenta, April va organiza deplasarea asiguratului si va acoperi cheltuielile aferente transportului la cea mai apropiata unitate sanitara de urgenta / specializata.

*April este societatea care furnizeaza in numele Credit Europe Asigurari intreaga asistenta de care are nevoie asiguratul, in cazul unei urgente medicale.

 • Spitalizare
 • Internarea Asiguratului intr-un spital pentru o perioada mai mare de 24 de ore, atunci cand in urma examinarii pacientului prezentat la spital se constata o stare de sanatate pentru care diagnosticul nu a putut fi constatat in conditiile ambulatorului de specialitate sau daca tratamentul ambulatorului de specialitate nu a fost eficace si este necesar un tratament sub supraveghere medicala continua si neintrerupta pe durata mai multor zile sau situatii justificate din punct de vedere medical. Nu este considerata spitalizare si Asiguratorul nu datoreaza indemnizatii pentru perioadele de recuperare in case de odihna, institute de geriatrie, sanatorii etc.

 • Indemnizatie zilnica de spitalizare
 • Suma fixa platibila pentru fiecare perioada continua de 24 de ore, in timpul careia asiguratul este internat intr-un spital.
  Indemnizatia se plateste cu conditia ca perioada de spitalizare sa fie mai mare de 24 de ore.
  Valoarea indemnizatiei este de 100 EUR/ zi in caz de spitalizare din accident, respectiv de 20 EUR/ zi in caz de spitalizare din imbolnavire. Indemnizatia se acorda pentru o perioada de maxim 20 de zile consecutive.

Ce variante de asigurare exista?

Asiguratul poate opta pentru o acoperire individuala sau o acoperire familiala (caz in care se asigura sotul sau sotia asiguratului si copii legitimi ai acestuia care au varsta pana in 18 ani si care locuiesc impreuna cu asiguratul.

 Lista cazurilor de urgenta
 Conditii generale de asigurare

Daca sunteti interesat de un produs care nu contine acoperirea pentru spitalizare - detalii aici.

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
 • Creativitatea
 • Satisfacerea clientilor
 • Transparenta si responsabilitatea
 • Utilizarea celor mai bune practici