ContactResurse UmaneHarta SiteEnglish
Search
PERSOANE FIZICE
 
PERSOANE JURIDICE
 
INTERMEDIARI
 
CEAOnline
 
 
DESPRE NOI
 
RETEA
Identitate Corporatie
CEA in Presa
Cariere
Confidentialitate
Date Fiscale
Contact
 
 Valorile Noastre 
 Valorile noastre fundamentale, harta viitorului nostru:

Urmand principiile de guvernare corporatista si ghidandu-se dupa codul de etica in toate activitatile intreprinse, Credit Europe Asigurari se angajeaza sa continue consolidarea identitatii sale ca un exemplu de companie a noului mileniu.


Creativitatea

Urmarind succesele obtinute pana in prezent, datorate in mare masura solutiilor inovative adoptate, ne obligam sa punem si in viitor un accent deosebit pe adoptarea de solutii creative.


Resursele umane

Cel mai important capital al Credit Europe Asigurari il reprezinta resursele umane. Datorita angajatilor profesionisti si dedicati profesiei, societatea este si va fi capabila sa concureze cu succes si sa creeze valoare in orice conditii de piata.


Satisfacerea clientilor

Compania investeste in cunoastere, tehnologie, putere financiara si resurse umane, pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor, pentru a satisface toate doleantele clientilor si a le pastra satisfactia la un nivel ridicat.


Transparenta si responsabilitatea

Fiind constienti de responsabilitatile sale fata de actionarii sai, angajatii, clientii si furnizorii, activitatile companiei sunt efectuate in conformitate cu principiile transparentei si responsabilitatii si sunt monitorizate cu atentie nu numai de Comitetul Executiv, ci si de auditori independenti.


Utilizarea eficienta a tehnologiei

in toate domeniile in care activeaza, Credit Europe Asigurar este o companie care pune accent pe utilizarea tehnologiei de ultima generatie. Oferind clientilor sai cele mai bune servicii si cele mai atractive conditii, compania transforma utilizarea tehnologiei de ultima ora intr-un avantaj fata de concurenta.


Utilizarea celor mai bune practici

Companiile din grupul FIBA sunt active in diferite sectoare si tari. Pentru acesta, Grupul transfera cele mai bune metode care au dat rezultate intr-o tara in alte tari unde se considera necesar. Acesta abilitate determina performanta Grupului, in general, si a societatii Credit Europe Asigurari, in particular.

 
 
 
 
Zona de Interes
Follow CEAsigurari on Twitter
CURS VALUTAR - 20.08.2017
(Sursa BNR)
>>>>>>>
CONTACT

Centrala Telefonica:
+40 21.408.04.00

Motive sa lucrati cu noi
  • Creativitatea
  • Satisfacerea clientilor
  • Transparenta si responsabilitatea
  • Utilizarea celor mai bune practici